راه اندازی چیلر تراکمی
کار کردن با سیستم های برودتی همیشه نیاز به تخصص دارد. سیستم های برودتی حساسیت بالایی در اجرا و راه اندازی دارد و توصیه می شود که سرویس و راه اندازی چیلر و نصب آن به افراد متخصص سپرده شود. همانند تمامی مراحل طراحی و نصب، مرحله اجرا هم دارای نکات بسیاری است که در ادامه به مهمترین این نکات پرداخته شده است.

قبل از راه اندازی چیلر تراکمی به کار انداختن کمپرسورها از گرم شدن روغن کارتل کمپرسورها که ۲۴ ساعت قبل هیترهای آنها در مدار قرار گرفته اند اطمینان حاصل نمایید. بهترین راه برای تشخیص این مهم لمس کارتل کمپرسور با دست می باشد.
حداقل ۱۵ دقیقه قبل از راه اندازی چیلر تراکمی ، برج خنک کن و پمپهای آن را به کار اندازید تا آب خنک در کندانسور چیلر گردش کند. جهت چرخش بادزن برج خنک کن را کنترل نمایید که بطور صحیح باشد. در برج های خنک کننده فایبرگلاس (FRP) هوا باید از قسمت بالای برج خنک کن به بیرون پرتاب گردد.
پمپ های مدار آب اواپراتور چیلر را نیز راه اندازی و عملکرد فلوسوئیچ در قسمت خروجی آب از اواپراتور را کنترل کنید. در این مرحله شیرفلکه های سیستم تابستانی را در وضعیت باز قرار داده و اجازه دهید آب در دستگاههای تهویه مطبوع ساختمان مانند هواسازه ها و فن کویلها به گردش درآید و از نقاط پیش بینی شده روی کویلهای هواساز و فن کویلها هوای درون سیستم را تخلیه کنید.
مدار اینترلاک شامل پمپهای اواپراتور، پمپ های برج خنک کننده و بادبزن برج خنک کننده را در مدار فرمان چیلر برقرار کنید بطوری که با توقف هریک از دستگاههای فوق چیلر باید خاموش شود.
دمای تنظیم شده ترموستات و آنتی فریز چیلر را به دقت بازدید کنید که در دمای مورد نظر تنظیم شده باشد (لاک پلمپ کارخانه سازنده سالم باشد).
اتصالات برق ورودی به تابلوی برق چیلر را به دقت کنترل کنید که محکم و بطور اصولی در جای خود قرار گرفته باشند.
جریان برق ۳ فاز را در تابلوی برق چیلر برقرار نموده و ولتاژ برق را کنترل کنید که نوسانات آن در حد مجاز باشد.
پس از اطمینان از وجود جریان سه فاز برق در تابلوی موتورخانه، چیلر را با حضور ناظر فنی شرکت سازنده و رعایت دستور العمل های کارخانه سازنده به کار اندازید.
بلافاصله پس از راه اندازی چیلر تراکمی جریان مصرفی هریک از کمپرسورها را به دقت اندازه گیری نمایید. در صورت مشاهده شرایط غیرعادی، کمپرسور را خاموش و نسبت به رفع نقض آن اقدام کنید.
بعد از راه اندازی چیلر تراکمی وضعیت شارژ گاز مدار مبرد را از طریق رویت سایت گلاس مدار مایع کنترل کنید . در صورت نیاز، مطابق دستورالعمل شرکت سازنده چیلر دستگاه را شارژ گاز نمایید.
سطح روغن کارتل کمپرسورها را ضمن کار دستگاه به دقت زیر نظر داشته باشید.
نیم ساعت پس از راه اندازی چیلر تراکمی فشار رانش، فشار روغن و فشار مکش کمپرسورها را کنترل کنید که در محدوده مجاز مطابق مقادیر جدول شرکت سازنده باشند. شرکت های تولید کننده چیلر با توجه به نوع مبردی که در دستگاه شارژ شده است محدوده مجاز فشارهای عملیاتی دستگاه را در دفترچه های راهنمای نصب و راه اندازی قید می کنند.
یکی از مهمترین وظایف اپراتورهای چیلرهای تراکمی ثبت مقادیر فشار رانش و مکش و روغن کمپرسورها، همچنین دمای آب ورودی و خروجی اواپراتور و کندانسور و آمپر مصرفی کمپرسورها بطور مداوم روی یک فرم می باشد تا همواره عملکرد دستگاه هنگام کار تحت پایش قرار گیرد

 

 

گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 
 

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها